Tapas
-
Tapas mixed vanaf 2 pers. (per persoon)
- €15.00
-
Bruschetta tomaat (6 stuks)
- €15.00
-
Scampipannetje (6 stuks)
- €15.00
-
Bitterbal Belgisch wagyu (9 stuks)
- €18.00
-
Huisgemaakte kip springrolls (6 stuks)
- €18.00
Voorgerechten
-
Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en rucola
- €20.00
Als hoofdgerecht: €25.00
-
Scampi's met look
- €18.00
Als hoofdgerecht: €24.00
-
Oostrozebeekse asperges op zijn Vlaams
- €22.00
Als hoofdgerecht: €31.00
-
Oostrozebeekse asperges met Rooihout zalm en mousseline
- 24.00
Als hoofdgerecht : €33.00
-
Gebakken ganzenlever , gekarameliseerde appel , vijg , peperkoek en Porto
- €25.00
Als hoofdgerecht : €32.00
-
Aspergekroket met zalm en verse tartaarsaus
- €24.00
Als hoofdgerecht : € 30.00
Apart te verkrijgen bij alle gerechten
Frietjes bij voorgerechten + €3
Hoofdgerechten
-
Melkstampers met spinazie , gepocheerd ei en kaas
- €22.00
-
Caesar salad met hoevekip
- €25.00
-
Salade geitenkaas , spekjes , noten , framboos en graanmosterd
- €26.00
-
Slaatje "pulled pork" , couscous en gepocheerd eitje
- €26.00
-
Steak tartaar maison , salade en frietjes
- €28.00
-
Japanse mie met scampi of kip , kokosroom en oosterse groentjes
- €27.00
-
Varkenswangetjes met Rodenbach , witloofsalade en frietjes
- €29.00
-
Ravioli met paddestoelen en tartufato
- €29.00
-
Lamsheupje , groentenboeket en fondant aardappel
- €32.00
-
Steak wit-blauw , kropsla , frietjes en saus naar keuze
- €31.00
-
Koolvishaasje , polenta , groene asperges en lamsoor
- €32.00
-
Sliptong (2/3st.) meunière met bio tomaat en frietjes
- €33.00
Apart te verkrijgen bij alle gerechten
Desserts
-
Affogato (vanille ijs met espresso en gekarameliseerde hazelnoot)
- €10,00
-
Crème brûlée
- €11.00
-
Dame blanche
- €11,00
-
Sorbet Colonel
- €13.00
-
Aardbei met munt en limoen
- €12.00
-
Coupe aardbei
- €13.00