Tapas
-
Bruschetta tomaat
- €15.00
-
Traag gegaard buikspek "teriyaki",sesam en pickles
- €18.00
-
Bitterbal Belgisch wagyu
- €20.00
-
Huisgemaakte kip springrolls
- €18.00
-
Calamares in panko
- €18.00
-
Focaccia toast met gerookte zalm
- €18.00
-
Visreepjes met tartaar
- €18.00
-
Duo van wildpastei
- €18.00
Voorgerechten
-
Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en rucola
- €21.00
Als hoofdgerecht: €26.00
-
Scampi met tuinkruiden
- €20.00
Als hoofdgerecht: €27.00
-
Gerookte Schotse zalm met garnituur
- €22.00
Als hoofdgerecht : €30.00
-
Wildkroketten met rucola en truffelmayonaise
- €22.00
Als hoofdgerecht : €30.00
Apart te verkrijgen bij alle gerechten
Frietjes bij voorgerechten + €3
Hoofdgerechten
-
Caesar salad met hoevekip
- €26.00
-
Salade geitenkaas met spek, granaatappel, noot en honing
- €27.00
-
Salade met gemarineerde scampi's
- €28.00
-
Japanse mie met scampi of kip , kokosroom en oosterse groentjes
- €28.00
-
Varkenswangetjes met Rodenbach , witloofsalade en frietjes
- €30.00
-
Steak wit-blauw , kropsla , frietjes en saus naar keuze
- €32.00
-
Melkstampers met kaas en ei
- €24.00
-
Huisbereide americain met salade en frietjes
- €30.00
-
Sliptongetjes meunière met bio tomaat en frietjes
- €34.00
-
Côte à l'os (1pers.) met salade en frietjes
- €37.00
-
Gepocheerde pladijsfilet met witbier , brunoise van groentjes en kasteelaardappelen
- €33.00
-
Stoofpotje van everzwijn met St. Bernardus en amandelkroketjes
- €34.00
-
Everzwijnfilet met savooistoemp , boschampignons en knolselder
- €34.00
-
Hertenkalf "Grand Veneur" met herfstgarnituur en amandelkroketjes
- €35.00
Apart te verkrijgen bij alle gerechten
Desserts
-
Affogato (vanille ijs met espresso en gekarameliseerde hazelnoot)
- €10,00
-
Crème brûlée
- €11.00
-
Dame blanche
- €11,00
-
Sorbet Colonel
- €13.00
-
Duo van chocolademousse
- €12.00
-
Trio van sorbet ( citroen, passievrucht en framboos)
- €11.00