Tapas
-
Tapas mixed (per persoon)
- €13.00
-
Bruschetta tomaat (6 stuks)
- €15.00
-
Scampipannetje (6 stuks)
- €15.00
-
Coppa van everzwijn
- €18.00
-
Huisgemaakte kip springrolls (6 stuks)
- €18.00
-
Huisgemaakte garnaalballetjes (6 stuks)
- €18.00

Voorgerechten
-
Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en rucola
- €20.00
Als hoofdgerecht: €25.00
-
Toast boschampignons
- €22.00
Als hoofdgerecht: €28.00
-
Scampi's met look
- €18.00
Als hoofdgerecht: €24.00
-
Carpaccio van hertenkalf , truffel en ganzenlever
- €28.00
Als hoofdgerecht: €34.00
-
Huisgemaakte garnaalkroketten
- €24.00
Als hoofdgerecht : €30.00
Apart te verkrijgen bij alle gerechten
Frietjes bij voorgerechten + €3
Hoofdgerechten
-
Melkstampers met spinazie , gepocheerd ei en kaas
- €22.00
-
Caesar salad met hoevekip
- €25.00
-
Japanse mie met scampi's of kip , kokosroom en oosterse groentjes
- €27.00
-
Varkenswangetjes met Rodenbach , witloofsalade en frietjes
- €28.00
-
Sliptong (2/3 st.) meunière met BIO tomaat en verse frietjes
- €33.00
-
Gebakken zeebaars , risotto met butternut en groene kruidensaus
- €32.00
-
Salade geitenkaas , spekjes,noten,framboos en graanmosterd
- €26.00
-
Steak wit-blauw , kropsla , frietjes en saus naar keuze
- €31.00
-
Stoofpotje van everzwijn , Sint-Bernardus en amandelkroketjes
- €31.00
-
Fazantfilet Brabançonne , herfstgroentjes en pommes dauphine
- €34.00
-
Hertenkalffilet grand mère , wildgarnituur en amandelkroketjes
- €34.00
-
Hazenrug , boschampignons en pommes dauphine
- €34.00
Apart te verkrijgen bij alle gerechten
Desserts
-
Affogato (vanille ijs met espresso en gekarameliseerde hazelnoot)
- €10,00
-
Crème brûlée
- €11.00
-
Dame blanche
- €11,00
-
Sorbet Colonel
- €13.00
-
Chocolademousse
- €12.00